شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: آموزش و پرورش شیوه‌نامه‌های بهداشتی را جدی‌تر رعایت کند

  • کد خبر: ۸۸۹۹۱
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۷
استاندار خراسان رضوی: آموزش و پرورش شیوه‌نامه‌های بهداشتی را جدی‌تر رعایت کند
استاندار خراسان رضوی گفت: وضعیت همچنان مناسب، ولی شکننده است؛ بنابراین باید با همین رویکرد موضوع را دنبال کنیم و مراقبت همچنان جدی و لازم است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ استاندار خراسان رضوی گفت: وضعیت همچنان مناسب، ولی شکننده است؛ بنابراین باید با همین رویکرد موضوع را دنبال کنیم و مراقبت همچنان جدی و لازم است.

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری در نشست ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونای استان اظهار کرد: درخواستمان از آموزش وپرورش این است که شیوه نامه‌ها را جدی‌تر رعایت کنند. نیاز است دقت بیشتری صورت بگیرد تا درصد واکسیناسیون فرهنگیان و دانش آموزان ۱۲سال به بالا افزایش پیدا کند.

وی ادامه داد: واکسیناسیون همچنان باید در دستورکار ما باشد و سرعت آن باید افزایش پیدا کند. در این راستا تا زمانی که مراجعه کننده وجود دارد، وظیفه داریم تا در ارتباط با تزریق واکسن ظرفیت را در اختیار مردم قرار دهیم و کاهش ابتلا را از این طریق شاهد باشیم.

الزامات بهداشتی همچنان رعایت شود

وی با اشاره به اینکه رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی باید در همه بخش‌ها همچنان دنبال شود، گفت: از همه هم استانی‌ها درخواست داریم تا الزامات بهداشتی را همچنان به شکل جدی رعایت کنند.

استاندار خراسان رضوی همچنین خواستار افزایش ضریب واکسیناسیون در بین دانشگاهیان شد و افزود: باید مخاطبان را به صورت صنفی و بخشی بررسی کنیم و بر همان صنف و بخش مربوط متمرکز شویم تا نتیجه اقدامات بهتر مشاهده شود و به میانگین مطلوب استانی برسیم.

نظری با اشاره به اینکه نظارت بر هتل‌ها و مراکز اقامتی موضوعی جدی است، بیان کرد: محل تجمع و تراکم جمعیتی در مراکز اقامتی وجود دارد و باید نظارت در این مکان‌ها با جدیت صورت گیرد.

وی همچنین بر لزوم کنترل مبادی ورودی استان اعم از مرزها، پایانه‌های مسافربری، فرودگاه و راه آهن تأکید کرد و خواستار تداوم نظارت بر این مبادی شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->